Imogen Poots’lu Black Christmas'ın Yeniden Çekiminden İlk Poster

17.06.2019 10:42
Imogen Poots’lu Black Christmas'ın Yeniden Çekiminden İlk Poster

Paranormal Activity” serisi ve “Ruhlar Bölgesi” gibi yapımların yapımcısı olarak tanıdığımız Jason Blum’ın yapımcılığını üstleneceği film "Black Christmas", korku filmi severler tarafından heyecanla bekleniyor.


1974 yapımı “Black Christmas”; akli dengesi yerinde olmayan bir katilin, bir kız yurdunda gerçekleştirdiği vahşeti konu alıyordu. Kült korku filmleri arasına adına altın harflerle yazdıran “Black Christmas”, 2006 yılında aynı isimle yeniden çevrilmişti. Glen Morgan yönetmenliğindeki filmde Michelle Tranchtenberg, Mary Elizabeth Winstead, Katie Cassidy ve Lacey Chabert gibi isimler rol almış ancak film izleyici tarafından pek de beğenilmemişti.

 

Uzun bir aradan sonra yeniden çekilmesi için çalışmalara başlanan “Black Christmas”ı bu sefer “Peter and Vandy”, “Always Shine” ve “Supporting Characters” gibi yapımlarda imzası bulunan Sopia Takal yönetecek. Filmin oyuncu kadrosunda ise başrolde, “Green Room” ve “That Awkward Moment” yapımlarından aşina olduğumuz Imogen Poots başta olmak üzere; Brittany O’Grady gibi isimler yer alacak.

 

“Black Christmas” orijinaline benzer bir şekilde; tatil sebebi ile oldukça boşalmış olan Hawthone Üniversitesi yurduna musallat olan bir seri katile odaklanacak. Kampüsteki bütün kızları öldürmek için işe koyulan katil, kızların tahmininden zeki olduğunu anladığında işler karmaşıklaşacaktır.

 

Posteri ile birlikte vizyon tarihi de netleşen film, 13 Aralık 2019’da vizyondaki yerini alacak.