The Shining’in Devamı Olan Doctor Sleep’e Ait İlk Fragman ve Afiş Yayınlandı

17.06.2019 10:40

Stanley Kubrick’in unutulmaz filmlerinden biri olan beyaz perde efsanesi "The Shining"i devam ettirecek olan "Doctor Sleep" için meraklı bekleyiş sürerken, filmden ilk fragman ve afiş birer gün arayla yayınlandı.


Stephen King‘in 2013 yılında yayımlanan ve yüksek satış rakamlarına ulaşan aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan film, "The Shining"te tanıştığımız Danny Torrence’ın hayatını inceliyor. Üstelik bu sefer Danny Torrence’ı, yıllar geçse de yaşadığı çocukluk travmasını atlatamamış, 40’lı yaşlarında, öfke ve alkol problemi olan bir karakter olarak izleyeceğiz.

 

Başarılı oyuncu Ewan McGregor "Doctor Sleep"te Danny Torrence’ın yetişkin hâlini canlandırırken ona eşlik eden isimler ise Rebecca Ferguson, Kyliegh Curran, Bruce Greenwood, Zahn McClarnon, Jacob Tremblay ve Emily Alyn Lind olacak.

 

Korku ve gerilim filmleriyle tanınmayı başarmış olan Mike Flanagan’ın imzasını taşıyan "The Shining" için Mike Flanagan; “Kariyerimin en önemli ve eşsiz işlerinden biri...” diye bahsetmiş. Aslında Stanley Kubrick’in gölgesinde kalmaktan çok çekinen yönetmen, sadece Danny Torrance’ın bu harika hikâyesinden çok etkilendiği için filmi çekmeyi kabul ettiğini de belirtmiş. 

 

Film, 22 Kasım’da vizyona girecek.