Monsters Inc.'in Televizyon Spin-Off’undan İlk Görüntü Geldi

18.06.2019 11:09
Monsters Inc.'in Televizyon Spin-Off’undan İlk Görüntü Geldi

Disney Pixar’ın Oscar ödüllü Monsters, Inc.'inin spin off’u olarak hazırlanan diziden ilk görsel, animasyon sevenlerinin beğenisine sunuldu.


Disney + dijital platformu üzerinden yayınlanacak olan Monster Inc. spin off’u “Monsters at Work” ismi ile izleyicisiyle buluşacak.  Merakla beklenen dizi, Monster Inc. hayranlarını orijinal filmden 6 ay sonrasına götürecek. Seri, Mike Wazovski ve Sulley Sullivan ile birlikte Laugh Floor'da çalışmayı hayal eden Monsters Inc. Tesisleri Ekibi'nin istekli ve yetenekli tamircisi Tylor Tuskmon'ın hikayesini konu alacak.

 

“Monsters at Work” seslendirme kadrosuna Billy Crystal ve John Goodman'ının da katılmasıyla aslında çok da korkutucu olmayan “Monstropolis” dünyası ile, popüler Monsters Inc. dünyasını birleştirecek. Ayrıca dizinin seslendirme kadrosunda Monster Inc.'in orijinal kadrosunda yer alan John RatzenbergerJennifer TillyBob Peterson‘ın yanında seri için ekibe yeni katılacak olan Ben FeldmanKelly Marie TranHenry WinklerLucas NeffAlanna Ubach ve Aisha Tyler gibi isimler de var.

 

Merakla beklenen Disney + dizisinden yayınlanan ilk görseli, aşağıda bulabilirsiniz.