Downton Abbey Filminden Yepyeni Görüntüler Paylaşıldı!

18.06.2019 11:07
Downton Abbey Filminden Yepyeni Görüntüler Paylaşıldı!

Merakla beklenen “Downton Abbey” filmi, aynı isimli, bol ödüllü diziden sinema perdesine uyarlanıyor.


2010 yılında hayatımıza girip, 2015 yılına kadar devam eden ve bu sürede 3 Altın Küre’nin yanında, 15 dalda da Emmy ödülünün sahibi olan “Downton Abbey” oldukça büyük bir izleyici kitlesine sahipti. Sevilen dizinin, sinema filmi uyarlaması da; tıpkı dizide olduğu gibi 1920’li yıllarda, büyük problemlerin yaşandığı bir toplumda, İngiliz soylularının hayatları üzerine olacak. Savaşın yanında, sınıf çatışmalarının da yaşandığı yıllarda, Crawley ailesinin evin hizmetkârlarıyla yaşadıkları ilişki, Kraliçe Elizabeth’in bile ilgisini çekmişti.

 

“Downton Abbey” filminden yayınlanan karelerde, daha önce dizide ve filmden yayınlanan posterlerde de gördüğümüz elegantlıktan hiç taviz verilmiyor!

 

Filmde diziden tanıdığımız Michelle DockeryElizabeth McGovernMaggie Smith ve Hugh Bonneville de dahil olmak üzere orijinal oyuncu kadrosu geri dönüyor. Ayrıca kadroya Imelda StauntonGeraldine JamesSimon JonesDavid HaigTuppence MiddletonKate Phillips ve Stephen Campbell Moore gibi yeni isimler de ekleniyor. Dönem dizisinin yaratıcısı Julian Fellowes, yeni filmin de senaryosunu yazdı ve yapımcılığını üstlendi. Filmin yönetmen koltuğunda ise Michael Engler oturuyor.

 

Downton Abbey, ülkemizde 20 Eylül’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanırken; merakla beklenen filmden yayınlanan son görselleri aşağıda bulabilirsiniz.