Süper Kahramanlara Başka Bir Açıdan Bakan The Boys Fragmanı

18.06.2019 14:32

Süper kahramanları, daha bir “yetişkin” olarak izleme fırsatı yakalayacağımız “The Boys"tan üçüncü fragman yayınlandı.


Evan Goldberg, Eric Kripke ve Seth Rogen gibi bir ekip tarafından yaratılan “The Boys” bildiğimiz süper kahraman hikayelerine göre daha fazla şiddet ve cinsellik içermesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Daha önce “Preacher”da da birlikte çalışıp, başarılı bir yapım ortaya koyan ekibin yarattığı dizi, beklentileri yükseltiyor.

 

26 Temmuz tarihinde izleyiciyle buluşmaya hazırlanan “The Boys” kadrosunda ise, "Gossip Girl"den hatırlayacağımız Chace Crawford; “Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü”nden Karl Urban; “Taxi”den Jennifer Esposito ve “Hunger Games”den Meg Ryan’ın oğlu Jack Quaid gibi isimler yer alıyor.

 

Amazon Prime dizisi olan “The Boys”un ilk sezonu 8 bölüm olarak ekranlarda yer bulacak. Merakla beklenen süper kahraman dizisi, süper kahramanları bambaşka bir imaj ile izleyiciyle buluşturacak. Şöhret yüzünden karakterlerini kaybetmiş ve amacından sapmış süper kahramanları kontrol etmek için kurulan CIA ekibinin maceralarını izleyeceğimiz dizide bu ekibin ismiyse: “The Boys”…

 

26 Temmuz’da ilk sezonu ile Amazon üzerinden yayınlanmaya başlayacak “The Boys”tan yayınlanan son fragmanı yukarıda bulabilirsiniz.