Brian De Palma’nın Domino’sundan İkinci Fragman Geldi

18.06.2019 14:42

Yaralı Yüz”, “Görevimiz Tehlike”, “Carlito’nun Yolu”, “Dokunulmazlar” ve “Yılan Gözler” gibi unutulmaz filmlerde imzası bulunan usta yönetmen Brian De Palma’nın 2012’de çektiği “Öldüren Tutku”dan sonraki ilk filmi “Domino”dan yepyeni bir fragman sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.


Usta yönetmenin yeni filmi “Domino”nun senaryosunu “Sofinin Dünyası” filminden hatırlayacağınız Petter Skavlan kaleme alıyor. Merakla beklenen film; Kopenhaglı bir polis memurunun öldürülen ortağı için adalet arayışını konu alıyor. Katili ararken, bir meslektaşı ile birlikte kendilerini iki taraflı oynayan bir CIA ajanı ile uğraşırken bulurlar. CIA Ajanı’nın amacı ise; ikiliyi kullanarak düşmanların örgütüne ulaşmaktır. Artık polis memuru sadece adalet aramayacak, kendi hayatı için de savaşması gerekecektir.

 

Güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken “Domino”da; “Game of Thrones”un Jaime Lannister’ı Nikolaj Coster-Waldau ve Melisandre’si Carice van Houten rol alıyor. Filmde “Game of Thrones” ikilisine Guy Pearce, Soren Malling, Paprika Steen, Nicolas Bro gibi isimler de eşlik ediyor.

 

İlk fragmanı yayınlanan Domino, Amerika’da 31 Mayıs’tan itibaren internet üzerinden izlenebilecek. Filmi, ülkemizde hangi platformdan ve hangi tarihte izleyebileceğimiz konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.