Joker’den Yeni Bir Görsel Yaş Sınırı Haberi İle Birlikte Geldi

18.06.2019 15:51
Joker’den Yeni Bir Görsel Yaş Sınırı Haberi İle Birlikte Geldi

Yapımcı ve yönetmenliğini “Felekten Bir Gece”, “Git Başımdan”, “Project X” yapımlarında imzası bulunan Todd Philips’in üstlenliği “Joker”, vizyona 18 üstü yaş sınırı ile girecek. Filmi 18 yaşın altındakiler velileriyle birlikte izleyebilecekler.


Joker karakterini Arthur Fleck olarak, Joker olmadan önceki haliyle göreceğimiz film; başarısız bir stand-up komedyeninin çığrıdan çıkıp, psikopat bir katile dönüşmesini konu alıyor. “Joker”in solo filminin senaryosunu ise filmin yönetmeni Todd Philips ile birlikte “8 Mil” filmi ile hatırlayacağımız Scott Silver kaleme alıyor.

 

“Joker” filminin başrolünde Joker/Arthur Fleck karakterine Joaquin Phoenix hayat verirken Zazie Beetz, Robert De Niro, Frances Conroy, Douglas Hodge gibi önemli isimler de yapımda yer alıyor. Filmde Bruce Wayne’in gençliğine Dante Pereira-Olson can verirken, Batman’in babası Thomas Wayne’i ise Brett Cullen canlandırıyor.

 

Filmden Joaquin Phoenix’li bir kareyi “Last Touches” yani “Son dokunuşlar” notu ile paylaşan Todd Philips, fotoğrafa yorum yapan hayranlarından birine filmin 18 yaş sınırı ile vizyona gireceğini söyledi. Bunun zaten sinemaseverler tarafından da tahmin edildiğini düşündüğünü belirten yönetmen; filmden başka kareleri de paylaşacağını müjdeledi.

 

4 Ekim 2019 tarihinde ülkemizdeki yerini alacak olan “Joker”den yayınlanan görseli aşağıda bulabilirsiniz.