Oscar Geliyorum Diyor! Greta Gerwig'in Yeni Filmi Little Women'dan Yepyeni Kareler

20.06.2019 12:25
Oscar Geliyorum Diyor! Greta Gerwig'in Yeni Filmi Little Women'dan Yepyeni Kareler

Meryl Streep, Emma Watson, Saoirse Ronan, Timothée Chalamet, Laura Dern, Bob Odenkirk ve Louis Garrel gibi isimleri kadrosunda toplayan Greta Gerwig filmi "Little Women"dan yepyeni kareler yayınlandı.


Louisa May Alcott'un ünlü romanı "Little Women"dan beyaz perdeye uyarlanan filmden ilk görüntüler basınla paylaşıldı. Dev bir kadroya sahip olan ve "Lady Bird"le adından çokça söz ettiren ve filmdeki başarısıyla "En İyi Yönetmen" Oscar'ını kucaklayan yönetmen Greta Gerwig'in yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği film, 2019'un kuşkusuz en çok ses getirecek filmlerinden biri olacak. Greta Gerwig filmde, "Lady Bird"te de yer alan genç oyuncular Saoirse Ronan ve Timothée Chalamet'le tekrar çalışmış.

 

Film, Amerikan İç Savaşı'ndan sonra Amerika'ya gelen dört kız kardeşin hikayesine odaklanıyor. Filmden yayınlanan karelere bakacak olursak "Little Women", oldukça romantik bir dram filmi olacak.

 

Film ABD'de 25 Aralık 2019'da vizyona girecek. "Little Women" ülkemizdeyse Sevgililer Günü'nde, yani 14 Şubat 2020'de beyaz perdede seyircisiyle buluşacak.