Ron Howard İlk Animasyon Filmi Üzerinde Çalışıyor

24.06.2019 15:58
Ron Howard İlk Animasyon Filmi Üzerinde Çalışıyor

1971 yılında basılan çocuk kitabı “The Shrinking of Treehorn”u animasyon filmi olarak beyaz perdeye uyarlamak üzerine çalışmalara başlayan Ron Howard'ın ilk animasyon filmi deneyimi bu olacak.


2002 yılında "A Beautiful Mind” filmi ile iki Oscar kucaklayan ünlü yönetmen için, bu çalışması ilk animasyon filmi olacak ama son olmayacak! Howard’ın Brian Gazer ortaklığıyla kurulan Imagine Entertainment ve Animal Logic’in bir projesi olan; 1971 yılında Florence Parry Heide ve Edward Gorey’in eseri olan “The Shrinking of Treehorn” uyarlamasını 3 animasyon filmi daha takip edecek. Bu filmler Stuart Beattie’nin Avustralya mitolojisinden esinlenen bir aborjin hikayesi olan “Rainbow Serpent”, aile ve teknoloji konularına odaklanan “Zero” ve uzaya gönderilen bir köpeğin hikayesinin anlatıldığı “Muttnik” şeklinde sıralanacak.

 

Henüz animasyon filmi hakkında çok fazla detay paylaşılmamış olsa da; Howard’in “Akıl Oyunları”, “Melekler ve Şeytanlar”, “Da Vinci Şifresi”, “Cinderalla Man”  ve “Sahtekar” gibi başarılı filmlerini düşündüğümüzde beklentiler oldukça yükseliyor.