Avengers: Endgame’i Tahtından Eden Film!

19.07.2019 11:16
Avengers: Endgame’i Tahtından Eden Film!

The Farewell, açılış haftasında gişe rekortmeni Marvel filmi Avengers: Endgame'in rekorunu kırarak sinemaseverleri şaşırttı.


ABD Box Office verilerine göre; Awkfina’nın başrolünde yer aldığı drama ve komedi öğelerini harmanlayan The Farewell, “Avengers: Endgame”in açılışında 4662 salonun her birinden elde ettiği 76.601 dolarlık geliri; 87.883 dolarlık hasılatı ile fark atarak aştı. “The Farewell” her ne kadar eleştirmenlerden de önemli derecede olumlu yorum almış olsa da; filmin, tanıtım çalışmalarına büyük paralar harcayan Avengers: Endgame'i geçmesi sürpriz oldu.

 

Yönetmenliğini “Aşkı Bulunca” filmi ile tanınan Lulu Wang’in üstlendiği “The Farewell”; ailenin büyükannesinin ölümüne az bir zaman kalmasının öğrenilmesi ve sonrasında gelişen olayları konu alıyor. Bu üzücü durumun öğrenilmesinden sonra aile Nai-Nai’nin mutlu olması için herkesi bir araya getirecek bir organizasyon yapar. Bütün akrabaların katıldığı bu önemli organizasyonda Awkwafina’nın hayat verdiği Billi karakteri, beklentilerle kendisini baskı altında hissedecek ve bu da onun hayatını oldukça fazla etkileceyecektir.

 

“The Farewell”in ülkemizde vizyona girip girmeyeceği konusu ise henüz netlik kazanmış değil.