Once Upon a Time in Hollywood’tan Bir Klip Geldi!

19.07.2019 11:12

2019’un en merak edilen filmlerinden olan “Once Upon a Time in Hollywood”un vizyona girmesine bir ay kala, tanıtım çalışmaları hız kazandı.


Dünya prömiyerini 72. Cannes Film Festivali’nde yaparak adından oldukça fazla söz ettiren “Once Upon a Time in Hollywood”un tanıtım çalışmaları kapsamında, filmden sürekli görseller, posterler, fragmanlar ve klipler yayınlanıyor. Yıldız dolu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken filmden en son bir klip yayınlandı.

 

Artık herkes biliyor olsa da filmin konusuna değinmeden geçmeyelim. 1969 yılında geçen “Once Upon a Time in Hollywood” Tarantino’nun belki de en çok yıldızı bir arada barındıran filmi olarak sinema tarihinde yerini alacak. Merakla beklenen film tanınmadıkları bir şehirde iş yapmaya çalışan ikilinin mücadelesini konu alıyor. Once Upon a Time in Hollywood'ta, Leonardo DiCaprio, Western filmlerinin yıldızı Rick Dalton’a; Brad Pitt ise Dalton’ın dublörü Cliff Booth’a hayat veriyor. Rick Dalton’ın ünlü komşusu Sharon Tate (Margot Robbie), Charles Manson tarikatının cinayetine kurban gider ve burada Tarantino iki öyküyü ustaca birleştirir!

 

Merakla beklenen Tarantino filminde Brad PittLeonardo DiCaprio, Luke PerryMargot RobbieAl PacinoKurt RussellZoe BellScoot McNairyTimothy OlyphantDamian LewisDakota Fanning gibi isimler yer alıyor.

 

“Once Upon a Time in Hollywood” 23 Ağustos’ta beyaz perdede izleyiciyle buluşmuş olacak.