Westworld 3. Sezondan Yeni Fragman

22.07.2019 11:24

San Diego Comic Con’dan bir hit dizi fragmanı daha geldi! HBO’nun sevilen dizilerinden “Westworld”ün 3. Sezonuna ait yeni bir fragman daha dizinin sevenlerinin beğenisine sunuldu.


IMDB’nin en popüler diziler listesinde üçüncü sırada yer alan “Westworld” 2018 de final yapan ikinci sezonu ile dünya genelinde 11.7 milyon izleyiciye ulaşmıştı.

 

Kovboyların yer aldığı bir parkta yaşayan insan görünümlü robotların yer aldığı ve zenginlerin eğlenmek için gittikleri Westworld’ü izleyiciyle buluşturan dizinin oyuncu kadrosunu Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Ed Harris, Thandie Newton ve Anthony Hopkins ile Tessa Thompson gibi önemli isimler oluşturuyor. Dizinin merakla beklenen yeni sezonunda “Breaking Bad” dizisinin başrol oyuncularından olan ve Jesse Pinkman karakterine hayat veren Aaron Paul’da kadroya ekleniyor! Ayrıca Lena Waithe ve Vincent Cassel’de yeni sezonda “Westworld”de izleyeceğimiz isimler arasında yer alıyor.

 

Çekimleri Singapur’da gerçekleşen “Westworld” 3. Sezonun konusu hakkında ise henüz net bir açıklama yapılmadı. Dizinin Comic Con’da yayınlanan fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.