Filmekimi’nde İzleyici ile Buluşacak Altın Palmiye'li Parasite’tan İlk Fragman

16.08.2019 11:11

"Güney Kore’nin Quentin Tarantino'su" olarak adlandırılan Bong Joon-ho’nun 72. Cannes Film Festivali’nde “Altın Palmiye”yi kazanmakla kalmayıp, bolca da övgü toplayan filmi Parasite'ın ilk uzun fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.


4-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Filmekimi’nde izleyici ile buluşacak olan “Parasite” 1 Kasım’da ise ülkemizde vizyona girmiş olacak. Münih ve Sidney gibi birçok film festivalinden de ödülle ve övgülerle dönen Güney Kore yapımı “Parasite”in oyuncu kadrosunu da Güney Koreli oyuncular oluşturuyor. Merakla beklenen filmin yönetmenliğini  ise “Okja” ve “Yaratık” gibi birçok başarılı filmde de imzası bulunan; bol ödüllü yönetmen Bong Joon-ho üstleniyor.

 

Film, birbirinden oldukça farklı hayatlar yaşayan iki ailenin hikayesini anlatıyor. 30 Mayıs’ta Kore’de vizyondaki yerini alan gerilim, komedi ve dram öğelerini harmanlayan film 4-13 Ekim tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek olan Filmekimi’nde Türk sinemaseverlerle de buluşacak. Ayrıca “Parasite” yönetmenin 10 yıl aradan sonra kendi dilinde çektiği ilk film olarak da dikkatleri üzerine çekiyor.

 

“Parasite”tan yayınlanan ilk fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz.