Michael Rooker, Fast&Furious 9 Kadrosuna Katıldı

20.08.2019 17:53
Michael Rooker, Fast&Furious 9 Kadrosuna Katıldı

Hollywood oyuncularından Michael Rooker'ın, Fast & Furious 9'ın kadrosuna katıldığı resmi bir açıklama ile duyuruldu. Kadro tamamlandıktan çok sonra oyuncu kadrosuna dâhil edilen Rooker'ın rolü hakkında ufak da olsa bilgi verildi. 


Aslında Rooker'ın adı daha önce de The Suicide Squad ile anılmış, ancak oyuncu ve James Gunn bu haberleri yalanlamıştı. Fast & Furious 9 kadrosuna katıldığı bilgisi ise doğrulandı. Oyuncunun, filmde Buddy isimli bir karakteri canlandıracağı bildirildi ancak karakter hakkında detaylı bir bilgi henüz paylaşılmadı.

 

Fast & Furious serisi bilindiği üzere 2001 yılında başladı. Başrolünde Paul Walker'ın yer aldığı seri, oyuncunun 2013 yılında gerçekleşen ölümünden sonra başrol ve birkaç küçük yan rol değişikliği ile devam etti. Fast & Furious 9'ın kadrosunda yer alacak olan isimler arasında Rooker'ın yanı sıra serinin Dom'u Vin Diesel, Letty Ortiz'i Michelle Rodriguez, Dom'un kardeşi olan Mia'sı Jordana Brewster, Tej Parker'ı Ludacris, Roman Pearce'ı Tyrese Gibson, Sean Boswell'i Lucas Black ve  WWE şampiyonu John CenaFinn Cole, Vinnie Bennett ve Anna Sawai bulunuyor.

 

Yönetmenliğini bir kez daha Justin Lin'in üstleneceği filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 22 Mayıs 2020 tarihinde buluşması planlanıyor.