John Wick Spin-Off’u Ballerina’nın Yönetmeni Belli Oldu

10.10.2019 12:07
John Wick Spin-Off’u Ballerina’nın Yönetmeni Belli Oldu

Sevilen aksiyon film serisi John Wick’in ilk spin-off filmi Ballerina için somut adımlar atılmaya başlandı.


Keanu Reeves başrollü John Wick serisinin spin-off filminde izleyici yine bir intikam hikayesi ile soluksuz kalacak. Bu defa ailesinin intikamını almak için yola çıkan genç bir kadını konu alacak olan spin-off filminin sinyallerini ise John Wick: Chapter 3 – Parabellum’da almıştık!

 

John Wick dünyası genişlemeye başlarken; ilk spin-off filmi olan Ballerina’nın yönetmenliğini ise Karanlıklar Ülkesi yapımları ile tanınan ve Sleepy Hollow, Lucifer, The Gifted gibi dizilerde de yönetmen koltuğunda oturan Len Wiseman üstlenecek!

 

Senaryosunu ise, John Wick: Chapter 3 Parabellum’un senarist kadrosunda da yer alan Shay Hatten’in kaleme aldığı Ballerina’nın ne zaman vizyona gireceği konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.

 

Serinin 3. Filmi olan Parabellum’da suikastçı olarak yetiştirilen balerinler görmüştük. Ballerina’da, John Wick serisinde John Wick’e yardım eden, “The Director” karakterinin yetiştirdiği suikastçi balerinlerden birinlerden birinin mi yoksa yeni bir oyuncunun mu başrol oynayacağı da henüz paylaşılmayan bilgiler arasında yer alıyor.

 

Ballerina hakkında bilgiler geldikçe, sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.