Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (11 Ekim 2019)

11.10.2019 11:09

11 Ekim 2019 haftasında 1’i Türk yapımı toplam 6 güçlü film vizyona giriyor.


7. Koğuştaki Mucize

Güney Kore yapımı filmi Miracle in Cell No. 7’dan uyarlama 7. Koğuştaki Muciz” film 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını anlatıyor.

 

İkizler Projesi

Will Smith’in iki karaktere birden hayat verdiği İkizler projesi Henry’i öldürmek için peşine bir adam düşmesi ile macerayı ikiye katlıyor. Çünkü Henry’i öldürmesi için tutulan kiralık katil, aslında Henry’i öldürmesi için yaratılmıştır! Film Henry’den 25 yıl önce alınan genlerle oluşturulan klonu ve Henry’nin kedi fare oyununu konu alıyor.

 

Saklambaç

Düğünü eşinin ailesinin malikenesinde gerçekleşecek olan Grace’in, müstakbel kocası Alex’in ailesinin geleneksel oyunlarını ve ardından yaşananları konu alıyor. Grace ve Alex’in 18 aylık ilişkilerini evlilikle taçlandırdıkları gece, Alex’in ailesiyle oynadıkları saklambaç oyununa odaklanıyor.

 

Acı ve Zafer

Film, zamana karşı koyamayan yönetmen Salvador Mallo’nun anılarını anlatıyor. Günümüz ile geçmiş arasında gidip gelen bir hikayeye sahip olan "Acı ve Zafer", Mallo’nun 60’lı yıllarda geçen çocukluğunu, ailesiyle Valencia’da bulunan bir köye göç ediş hikayesini, ilk aşkını ve ayrılığını, unutamayacağını bile bile sırf unutma umuduyla yazmaya başlamasını, sinema ile tanışmasını ve her şeye sebep olan, içindeki boşluk hissini anlatıyor.

 

Gerçeğin Peşinde 

Çocuğunun trajik ölümünün ardından hayatını yeniden kurmaya çalışan Lizzie, komuşusunun kızı ile ilgili bir takıntı geliştirir. Kızın kendi çocuğu olduğuna inanmaya başlayan Lizzie'nin bu takıntısı, çocuğun koruyucu annesi ile istenmeyen bir yüzleşmeye neden olacaktır.

 

Aşkı Beklerken

Rémy, sıradan bir işte çalışan, tek başına yaşayan bir Parislidir. Melanie, bilimsel bir araştırma projesinde çalışan ve tek başına yaşayan genç bir Parislidir. Birbirine yakın yaşayan bu iki yalnız ve depresif kişilik bir araya gelebilecek midir?