HBO’nun Yeni Bombası The Outsider’dan Fragman Var!

18.10.2019 10:57

Stephen King’in ünlü romanından Richard Price tarafından uyarlanan HBO’nun yeni korku/ gerilim dizisi The Outsider’dan fragman geldi!


11 Ocak 2020 itibariyle beyaz ekranda yerini alacak olan ve ilk sezonu 10 bölüm olarak planlanan The Outsider’ın yönetmenliğini Andrew Bernstein, Jason Bateman, Charlotte Brändström gibi isimler üstleniyor.

 

Dizinin konusu ise; 11 yaşındaki bir çocuğun vahşice öldürülmüş cesedinin bir parkta bulunmasının ardından, gerek görgü tanıklarının ifadeleri, gerekse alınan parmak izleri Flint City isimli birini işaret etmektedir. Flint City şehrin en saygın adamlarından biridir! Bir diğer cinayet şüphelisi ise mükemmel bir aile babası tablosu çizen, küçükler ligi koçu, iki kız çocuk sahibi İngilizce öğretmeni Terry Maitland’dır. Soruşturmayı dedektif Anderson sürdürmekte ve Terry suçsuz olduğunu açıklamaya çalışsa da duruşma aleyhinde ilerlemektedir. Ancak Terry’nin olay gecesi ile ilgili anlatacakları vardır!

 

Dizileriyle fırtınalar estiren HBO’nun yeni dizisi The Outsider’ın başrollerini ise John Gettier, Marc Menchaca, Ben Mendelsohn gibi isimler paylaşıyor. Diziden yayınlanan fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz.