Midway’den Heyecanı Doruğa Çıkaran Fragman!

31.10.2019 10:53

Yıldız dolu oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Midway’den ikinci Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.


2019 yılında Zürih Film Festivali Özel Ödülü’ne layık görülen usta sinemacı Roland Emmerich'in yönetmen koltuğunda oturduğu ve oyuncu kadrosu ile göz dolduran Midway gerçek bir hikayeden, sinema ekranına uyarlanıyor.

 

Film, 7 Aralık 1941 sabahı gerçekleşen Pearl Harbor saldırısının, II. Dünya Savaşı'nın çehresini nasıl değiştirdiğini ve bu saldırı sonrasında Amerika’nın fiilen savaşa katılma hikayesini konu alıyor. Pearl Harbour saldırısının 7 ay ardından Pasifik Okyanus’unda gerçekleşen Midway Muharebesine odaklanan film hikayeyi Japon İmparatorluk Deniz Kuvvetleriile savaşan Amerikan askerlerinin gözünden anlatırken izleyiciye farklı duyduları bir arada yaşatıyor.

 

Aksiyon, dram ve tarih filmi özelliğini bünyesinde barındıran filmin oyuncu kadrosunda  Ed Skrein,Woody HarrelsonPatrick WilsonLuke EvansMandy Moore, Dennis Quaid, Aaron Eckhart, Nick Jonas, Darren Criss gibi isimler yer alıyor.

 

İkinci fragmanını yukardan izleyebileceğiniz Midway 29 Kasım tarihinde vizyonda Türk izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.