Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (7 Şubat 2020)

07.02.2020 11:03

7 Şubat 2020 haftasında 3’ü Türk yapımı toplam 9 yeni film vizyona giriyor.

Yırtıcı Kuşlar (Ve Muhteşem Harley Quinn)

Huntress, ailesi bir çete tarafından öldürüldüğü için genç yaşta bir avcıya dönüşen ve en sonunda da Birds of Prey ekibine katılan eski bir mafya prensesidir. Black Canary -Dinah Lance- ise çizgi romanlardaki iyi huylu ve idealist sokak savaşçısıdır. Harley Quinn, Huntress ve Black Canary, Gotham Şehri'nin yeraltı suç dünyasının kralı olan Black Mask'e ait bir elması çalan Cassandra Cain'i korumak için bir araya gelecek.

Şahane Hayaller

Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Yardımcı’nın oturduğu komedi filminde Ömer Başdoğan, Cemil Şahin, Çetin Altay, Suzan Aksoy ve Salih Kalyon gibi isimler yer alıyor.

Süper Ajanlar

Filmde yetenekli ajan Vladimir ve ortağı uyuşuk Hector'un maceralarına ortak oluyoruz. İki zıt karaktere sahip bu iki ajan, kimliği belirsiz kişilerin çaldığı gizli bir materyalin peşine düşerler.

Karabasan

Bütün ailesinin öldüren bir genç kızın durumunu araştıran psikiyatri doktoru Philip, genç kızın günlüğünü incelerken yavaş yavaş onunla aynı duruma gelecektir.

Peri

Santralde gerçekleşen bir patlamadan dolayı, insanların kimi uzuvlarının eksik olarak doğduğu bir kasabada yaşayan ve kendisi de dünyaya ağzı olmadan gelen Peri’nin hayatı babasının ölümü ile büyük bir mücadeleye dönüşür.

Karanlık Sular

Nathaniel Rich'in 2016 yılında yayınlanan The Lawyer Who Became DuPont’s Worst Nightmare adlı makalesinden uyarlanan film avukat Robert Billot’un Dupont isimli bir kimya firmasına çevre kirliliğine sebep olduğu ve insanların hayatları ile oynadığına dair dava açması ve sonrasında gelişen olaylara odaklanıyor.

Humraz Cin Tarikatı

Tuğba ailesini faili meçhul bir cinayette kaybetmiş bir genç kızdır. Arkeoloji dalında yüksek lisans yapan Tuğba, araştırmaları esnasında bir köy yalınında Humraz tarikatının izlerine rastlar. Bu konuyu hocası ve abisi ile incelemek için geç saatlerde bölgeye gider ancak orada kendisini korkunç bir gerçeğin beklediğini bilmemektedir.

Şeker Çocuk

Shia LaBouf’un kendi hayatını konu alan filmi, aktörün zorlu çocukluk ve gençlik yıllarına odaklanıyor. Akıl sağlığını korumak için çabasını, babasıyla ilişkisini anlattığı film aktörün kendisi tarafından kaleme alınıyor.

Annelerimiz

Yönetmenliğini ve senaristliğini Cesar Diaz’ın üstlendiği dram filminde Guetemala'daki iç savaşın etkileri ve acılarını annelerin gözünden anlatıyor. Kendi ailesinin hikayesini keşfetmeye çalışan bir antropoluğu odağına alan film, Cannes Film Festivali'nde iki ödüle layık görülmüştü.