Wrong Turn Fragmanı Yayınlandı

04.02.2021 15:17

2003 yapımı olan “Wrong Turn” filminin senaristi ve yaratıcısı olan Alan B. McElroy filmin yeniden çevrimi (remake) olan yepyeni “Wrong Turn” filmi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bir senaristin çektiği bir filmin remake’inde görmek pek sık rastlanacak bir olay değildir. Alan B. McElroy “Wrong Turn” filmini daha taze bir haliyle tekrar seyirci ile buluşturmak adına bu zorlu yapımın senaristliğini ve danışmanlığını üstleniyor. Fragmanı yayınlanan 2021 yapımı “Wrong Turn” şimdiden korku gerilim türü film sevenleri heyecanlandırmaya başladı bile.

Hayalini kurdukları gezi bir anda kâbusa dönen bir grup arkadaş kendilerini bir şehir efsanesi olduğunu düşündükleri “The Foundation”ın merhametine bırakır. Korkunç bir kaza sonrası dağların derinliklerine ilerlemeye başlayan arkadaş grubu, teker teker bu arazide yürüyen yabancılar için hazırlanmış tuzaklarla yüzleşir. Çok geçmeden burada yalnız olmadıkları anlayan arkadaş grubu, vahşi bir hayatta kalma oyununun içinde olduklarını fark eder.

Yönetmenliğini Mike P. Nelson’ın üstlendiği filmin kadrosunda, Matthew Modine ve Emma Dumont gibi isimler yer alıyor.

26 Şubat 2021 tarihinde online olarak izlenebilecek olan “Wrong Turn” filminin dijital kopyaları ise 3 Mayıs’tan itibaren yayınlanacak.