Mr And Mrs Smith Dizisinin Başrolleri Belli Oldu

15.02.2021 12:44
Mr And Mrs Smith Dizisinin Başrolleri Belli Oldu

2005 yapımı “Mr And Mrs Smith” filminin televizyon uyarlamasının başrolleri belli oldu. Proje aşamasında olan dizide Mr Smith rolünde Donald Glover ve Mrs Smith rolünde Phoebe Waller-Bridge’i görebileceğiz.

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in başrollerinde olduğu “Mr And Mrs Smith” filminin üzerinden tam 16 yıl geçti. İki suikastçının birbirlerinin asıl kimliklerini bilmeden evlendiği ve bu evlilik sırasında sırlarının ortaya çıktığı hikaye sinemaseverler tarafından tam not aldı.

Yıllar içinde “Mr And Mrs Smith” filminin yeniden yapımı ve devamı gündeme gelse de bu projelerden hiç biri hayata geçmedi. Geçtiğimiz gün Instagram üzerinden yapılan açıklamada “Mr And Mrs Smith” dizisinin başrolleri olarak Donald Glover ve Phoebe Waller-Bridge’in yeni projede yer alacakları duyuruldu. Senaryosunu Francesca Sloane’ın yazacağı dizi Amazon Prime üzerinden gösterilmeye başlayacak. İki suikastçının birbirlerinin kimliğinden habersiz evlendiği ve zaman içinde birbirlerinin hedefi olduklarını öğrendiği bu hikâyenin yeni versiyonun detayları henüz belli değil.

Amazon Prime üzerinden yayınlanacak “Mr And Mrs Smith” dizisinin 2022 yılında gösterime girmesi bekleniyor.

Instagram paylaşımına buradan ulaşabilirsiniz.