Jurassic World: Dominion'dan Özel Klip Geldi!

25.11.2021 11:39
Jurassic World: Dominion'dan Özel Klip Geldi!

Universal Pictures, 10 Haziran 2022'de sinemalarda gösterime girecek olan “Jurassic World: Fallen Kingdom”ın devamı niteliğindeki “Jurassic World: Dominion” için özel bir giriş bölümü yayınladı.

Filmde yer almayan, bunun yerine hikayeye bir başlangıç ​​görevi gören bu giriş, 65 milyon yıl önce başlıyor. Bir "Jurassic" filminde daha önce hiç görülmemiş yedi yeni tür de dahil olmak üzere dinozorlarla dolu bir tarih öncesi manzara gösteriliyor. Dinozorlar, böcekler ve kuşlar gibi, yaşamları boyunca birbirleriyle bir arada yaşarlar: sakince havada uçarlar, göllerden su içerler ve yavrularına bakarlar.

Ancak, günümüze geri dönmeden önce iki T-Rex'in ölümüne dövüşmesiyle dinozorların vahşi tarafı vurgulanıyor. Bir arabalı sinemada bir T-Rex belirir, arabaları ters çevirir ve sivilleri korkutur, bir helikopter yukarıda belirir ve kaybolmadan önce onu vurmaya çalışır. Senaryosu ile ilgili detayları henüz açıklanmayan filmin ''Dinozorları geri getirme teknolojisi yanlış kişilerin eline düşseydi ne olurdu?'' sorusuna cevap veren bir hikayeye sahip olması bekleniyor.

“Jurassic World: Dominion”un yönetmeni Colin Trevorrow bu girişi de yönetti. Michael Giacchino, girişin yanı sıra “Jurassic World”, “Jurassic World: Fallen Kingdom” ve “Jurassic World: Dominion”da da müziklere imza attı. Yeni dinozor türleri, tüm "Jurassic" filmlerinde çalışmış olan görsel efekt şirketi Industrial Magic & Light tarafından hayata geçirildi.

Bu özel klip şu anda YouTube üzerinden izlenebiliyor.