Zack Synder’ın Bilim-Kurgu Filmi “Rebel Moon”un Kadrosu Genişliyor!

10.02.2022 14:46
Zack Synder’ın Bilim-Kurgu Filmi “Rebel Moon”un Kadrosu Genişliyor!

Zack Snyder, Netflix için çekeceği bilim kurgu filmi “Rebel Moon”’un kadrosuna Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Ray Fisher ve Doona Bae'yi ekledi.

“Rebel Moon”un uzayın uzak bölgelerinde bir kolonide geçtiği söyleniyor. Ancak koloni kötü bir hükümdarın orduları tarafından tehdit edildiğinde, komşu dünyalardan yardım alması için genç bir kadın gönderiliyor.

Charlie Hunnam, izleyiciler tarafından muhtemelen “Sons of Anarchy” gibi diziler ve “Pacific Rim” ve “The Gentlemen” gibi filmlerle tanınıyor. Ray Fisher, en çok Zack Snyder'ın “Adalet Birliği”ndeki DC Comics süper kahramanı Cyborg rolüyle hatırlanıyor. Djimon Hounsou, “Kanlı Elmas” ve “Amistad” gibi filmlerdeki dramatik çalışmalarından “Galaksinin Koruyucuları” ve “Shazam” gibi çizgi roman filmlerindeki rollerine kadar her şeyiyle tanınabilecek Akademi Ödülü adayı bir aktör. Doona Bae, Amerikalı izleyiciler tarafından “Bulut Atlası”ndaki oynadığı rolle tanınırken, “Kingdom” ve “The Silent Sea” gibi Kore dizilerinde de rol aldı. Hunnam, Hounsou, Fisher ve Bae, filmde yer alacağı önceden duyurulan Sofia Boutella (Kingsman: Gizli Servis), Jena Malone (Neon Şeytan), Staz Nair (Supergirl) ve Sky Yang’a (Halo) katılmaya hazırlanıyor.

“Rebel Moon” şu anda ön yapım aşamasında ve çekimlerin bu yıl içinde başlaması bekleniyor. Şimdilik “Rebel Moon” yalnızca Netflix'te yayınlanacak gibi görünüyor. Snyder'ın kadroyu duyurmasıyla birlikte paylaştığı filmin konsept çalışmaları ise aşağıda: 

 
  • © Zack Snyder

  • © Zack Snyder

  • © Zack Snyder