Pennywise’ın Geçmişini Anlatan Bir Dizi Geliyor!

30.03.2022 11:12
Pennywise’ın Geçmişini Anlatan Bir Dizi Geliyor!

Warner Bros., “IT” filmlerinin korkunç palyaçosu Pennywise'ın kökenine dayanan bir HBO Max dizisi üzerinde çalışıyor.

Warner Bros. HBO Max ile, Pennywise'ın başlangıç ​​hikayesine odaklanan bir “IT” projesi üstünde çalışıyor. “IT”in 2017 uyarlamasıyla Stephen King'in en ikonik kitaplarından biri yeniden hayat buldu. Film Andy Muschietti tarafından yönetildi ve genç bir oyuncu kadrosu başrole taşındı. “IT” iyi eleştiriler aldı ve dünya çapında 700 milyon doların üzerinde para kazandı. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Warner Bros. genç oyuncu kadrosunu geri getiren ama aynı zamanda onların yetişkin hallerine de odaklanan “IT Chapter Two”yu yapmak için hızla harekete geçti. James McAvoy, Jessica Chastain ve diğer tanınmış aktörlerin varlığına rağmen, devam filmi dünya çapında 473 milyon dolar ile ilk filmin başarısına ulaşamadı.

“IT Chapter Two”nun vizyonunun ardından Warner Bros.’un bu seriyi sürdürüp sürdürmeyeceği belirsizdi çünkü film, Pennywise'ın kalıcı yenilgisiyle sona erdi. Son birkaç yıldır da “IT 3” hakkında hiç konuşulmadı. Bunun nedeni kısmen Stephen King'in asla devam kitabı yazmaması ve stüdyoya herhangi bir kaynak materyal sağlamaması. Ancak bu, Derry kasabasında Pennywise'ı içeren maceraların bittiği anlamına gelmiyor.

Açıklamalara göre, Warner Bros. ve HBO Max bir “IT” dizisi çekmek istiyorlar. Serinin geçici olarak adı “Welcome to Derry” ve palyaço Pennywise’a yine Bill Skarsgård’ın hayat vermesi bekleniyor. Dizinin, Pennywise’ın kökenini ve kasabanın 27 yıllık lanetini anlatması bekleniyor. HBO Max'in “IT” dizisine yeşil ışık verip vermediği bilinmiyor. Ankler, film serisinden kimsenin katılımını teyit edemese de Andy ve Barbara Muschietti ile Jason Fuchs'un hikayeyi geliştirdiği söyleniyor. Yapımın 1960'larda geçmesi bekleniyor. 

HBO Max'in Pennywise'ın kökenine odaklanan bir “IT” dizisi yapma olasılığı çok büyük bir sürpriz sayılmaz. 1.1 milyar doların üzerinde hasılat yapan iki “IT” filminden sonra Warner Bros.'un bu dünyayı yeniden ziyaret etmenin yollarını aramaya başlaması sadece an meselesiydi.

HBO Max'in “IT” dizisi ilerlerse, Bill Skarsgård'ın dahil olmadığını hayal etmek zor. Oyuncunun Pennywise performansı, şeytani palyaçonun bu kadar korkunç olmasının nedeninden biri. Aksi söylenmedikçe hikayenin hayranları da rol için Skarsgård’dan başkasını düşünmeyecekler. Diziyle ilgili daha detaylı bilgilere ulaşmamız ise an meselesi gibi.