“John Wick 4” Serinin En Uzun Filmi Olacak!

11.08.2022 09:53

"John Wick: Chapter 4" filminin süresinin 2.5 saat civarı olması bekleniyor!

John Wick” serisinin yönetmeni Chad Stahelski "John Wick: Chapter 4"ün serinin en uzun filmi olacağını doğrularken, kurgu aşamasının da bir kaç hafta içinde biteceğini söyledi.

Stahelski, "Diğer üçünden daha uzun ama o kadar da uzun değil" dedi. "Kurgu için son aşamadayız ve ardından VFX'imiz, müziğimiz var. Ama bu, şimdiye kadar içinde bulunduğum işlerdeki en uzun yapım sonrası süreci. Sahip olduğumuz müziği seviyoruz. Bazı büyük sekansların kompozisyonunu hala Tyler Bates yapıyor. VFX yılın geri kalanında gelecek. Ama o noktaya oldukça yakınız."

Yönetmen, "Film aslında bitti. Muhtemelen genel olarak birkaç hafta daha ince ayar yapmak gerekiyor, ardından kurguyu bitiriyoruz sonrasında müzik, ses ve efektlerle ilgileneceğiz.”

Tam bir süre açıklanmasa da "John Wick 4" serinin şimdiye kadarki en uzun filmi olduğuna göre iki saat 11 dakikadan daha uzun sürecek. Orijinal “John Wick” 101 dakika, “John Wick: Chapter 2” 122 dakika sürdü. “John Wick Chapter 3: Parabellum” 131 dakikaydı.

Her yeni "John Wick" filmiyle daha yüksek hasılat

Her yeni “John Wick” filminin daha uzun olması gibi, serideki her yeni film, gişede bir öncekini geride bırakıyor. Orijinal “John Wick” 2014'te dünya çapında 86 milyon dolar, ardından 2017'de “John Wick: Chapter 2” 171.5 milyon dolar ve 2019'da “John Wick: Chapter 3 – Parabellum” 327,3 milyon dolar hasılat yaptı.

“John Wick: Chapter 4”, için Keanu Reeves geri dönüyor. Reeves’e eşlik eden oyuncular arasında Lance Reddick, Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins ve Clancy Brown yer alıyor. Serinin dayanak noktası Ian McShane de, Continental Hotel'in yöneticisi Winston rolünü tekrarlıyor.

John Wick: Chapter 4” 23 Mayıs 2023'te vizyona girecek.