Marvel “Wonder Man”ini Buldu: Yahya Abdul-Mateen II

02.11.2022 15:29
Marvel “Wonder Man”ini Buldu: Yahya Abdul-Mateen II

 

Yahya Abdul-Mateen II, "Wonder Man" ile Marvel Sinematik Evren'e katılıyor!

Marvel’ın yeni  Disney+ dizisi “Wonder Man” için başrol belli oldu; diziye adını veren karakteri Yahya Abdul-Mateen II canlandıracak. Son yılların yükselen yıldızlarından Abdul-Mateen, süper kahraman dünyasına hiç yabancı olmayan bir oyuncu. "Aquaman" filminde Manta karakteriyle karşımıza çıkan Abdul-Mateen "Watchmen" dizisinde de önemli rollerden birini üstlenmişti.

Marvel emekatarlarından Destin Daniel Cretton (Shang-Chi ve On Halka Efsanesi), dizinin yapımcılarından ve yönetmenlerinden biri olarak projeye dahil olurken Andrew Guest (Hawkeye) de dizinin baş yazarlığını üstlenecek. 

Simon Williams, namıdiğer Wonder Man, Stan Lee ve Jack Kirby tarafından yaratıldı ve ilk olarak 1964'te ortaya çıktı. Karakter, Tony Stark'ın Stark Industries'inin yarattığı rekabet nedeniyle şirketi zor zamanlar geçiren zengin bir sanayicinin oğluydu.

Williams’ın hayatı, Baron Zemo'nun kendisine süper güç ve dayanıklılık sunmasıyla değişti. Yenilmezler ile birkaç kez savaştıktan sonra, Wonder Man sonunda onların saflarına katıldı.

Dizinin karakteri ve hikayesini nasıl ele alacağını ise henüz bilmiyoruz.