18 yaşından küçük olduğunuz için video gizlenmiştir.

Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir.

18 yaşından büyük müsünüz?

EVET HAYIR

Emma Tillinger Koskoff Biyografi

Emma Tillinger Koskoff 1972 yılında dünyaya gelmiştir. The Wolf of Wall Street (2013), Silence (2016) ve The Irishman (2019) filmlerinde yapımcı olarak rol almak da dahil olmak üzere Martin Scorsese ile yaptığı işbirlikleri ile tanınır .

Tillinger, oyuncular John Tillinger ve Dorothy Lyman'ın kızıdır . Baba tarafından dedesi bir Alman Yahudisiydi.  Küçük kardeşi Sebastian Tillinger de bir aktördü.

Tillinger kariyerine, kurucu ortağı Rick Yorn için çalıştığı Artist Management Group'ta başladı . [3] Oyuncu Uma Thurman ve yönetmen Phil Joanou'nun asistanlığını yaptı . Daha sonra merhum Ted Demme'nin asistanlığını yaptı ve Demme'nin Blow ve A Decade Under the Influence filmlerinde çalıştı.

Ocak 2003'te Martin Scorsese'nin yapım şirketi Sikelia Productions'a katıldı. Aslen Tillinger, 2006 yılında Üretim Başkanlığına terfi etmeden önce Scorsese'nin asistanıydı.

Tillinger Koskoff ve yapımcı arkadaşları Scorsese, Leonardo DiCaprio ve Joey McFarland, 2013 yapımı The Wolf of Wall Street filmiyle En İyi Film Akademi Ödülü'ne aday gösterildi.

Devamını Oku
Bu sanatçı için henüz resim eklenmemiş. İlk sen ekleyebilirsin!