Tait Fletcher Biyografi

Spor dünya çapında bir fenomen haline gelmeden çok önce karma dövüş sanatları dünyasının bir kahramanı olan Tait Fletcher, 1971'de Michigan, Alpena'da doğdu. New Mexico'daki St. John's College liberal sanatlar okuluna kaydolduktan sonra Fletcher, yakınlardaki Jackson'ı sık sık ziyaret etmeye başladı.

 Fletcher, Judo'dan Brezilya Jujitsu'suna kadar birbiri ardına bir tür boğuşma eğitimi alırken, kısa sürede karma dövüş sanatlarının ona her şeyden daha fazla heyecan ve tatmin sağladığını keşfetti. Sonraki birkaç yılı Mundials, Pan-Am Games ve Grapplers Quest gibi turnuvalarda başarılı bir şekilde yarışarak geçirecekti. Daha sonra 2006'da Fletcher ve olay yerinden bazı arkadaşlar yeni gerçeklik dizisi "The Ultimate Fighter"a katıldılar (Spike TV, 2005-).

Fletcher kendi uzmanlığını bir dublör ve hatta bir aktör olmak için genişletti ve Santa Fe, NM'deki kendi spor salonu Undisputed Fitness'ta yeni dövüşçüler yetiştirmeye ek olarak. 2010'da Fletcher, Marvel filmi "Thor" (2010) için dublörlük yapıyordu ve 2013'te eleştirmenlerce beğenilen "Breaking Bad" (AMC, 2008-2013) dizisinde Lester'ın tekrar eden rolünü oynuyordu.

Devamını Oku
Bu sanatçı için henüz resim eklenmemiş. İlk sen ekleyebilirsin!